Klanten

Home » Klanten

Deze bedrijven houden ons dagelijks bezig

Ook klant worden?

Cases

Doen waar je goed in bent.

Piet Zoomers

Online marketing en e-commerce zijn inmiddels onlosmakelijk met retail verbonden. Hoe zorg je voor een evenwichtige verdeling? De kracht van Piet Zoomers is een sterk eigen merk gecombineerd met een uitgebalanceerd en ruim aanbod van grote en kleine mode-merken. WHAP mag van deze merken gebruik maken om de online strategie te onderhouden die zorgt voor een goede balans tussen webshop, internetmarketing, e-mail marketing en conversie. Maar niet alleen www.pietzoomers.com is een bezoekje waard, ga gerust eens in een van de vestigingen of in de ModeMall in Wilp kijken!

Agruniek Rijnvallei

Niet alle e-commerce is zichtbaar: alleen bestaande klanten van Agruniek Rijnvallei maken gebruik van de afgeschermde portal die WHAP ontwikkelt en beheert. Een technisch hoogstaande e-commerce portal, gekoppeld aan de back-office en externe applicaties die zorgeloos bestellen en beheren van veevoerders en agri-producten mogelijk maakt. Natuurlijk is de applicatie op alle denkbare schermen te gebruiken.

Kinderpretpark Julianatoren

Een bezoek aam het leukste familiepretpark begint natuurlijk online. Met een effectieve website en gerichte communicatie naar alle verschillende doelgroepen zorgen we samen met Jul & Julia voor een gezellige online belevenis, gericht op de juiste communicatie op het juiste moment. Daarnaast ontlasten we de organisatie tijdens onder meer de zomerdrukte op het gebied van email marketing, online strategie en beheer van content.

Lucky Light Projectverlichting B.V.

LuckyLight beschikt over een groot aanbod van lampen, maar helpt klanten ook met lichtplannen en tijdelijke projecten zoals beurzen. In een zeer competitieve markt met zowel consumenten als zakelijke klanten helpen we dit mooie bedrijf met een online shop als verkoopkanaal. Ondertussen doen we er alles aan om de kantoorautomatisering en de webshop probleemloos en geïntegreerd te laten functioneren. Zo maken we ingewikkelde processen gemakkelijk voor onze klant!