Websites

Home » Diensten » Websites

Waarom maken wij websites in WordPress?

Over websites valt veel te zeggen. We zijn er dan ook dagelijks druk mee. En alle sites hebben een ding gemeen; ze hebben een doel. En of dat nou een communicatie doel is of een praktisch doel, het is ons om het even. We maken met even veel plezier een kleine digitale brochure als een groot technisch platform voor de monumentenbranche, zoals www.openmonumentendag.nl

Meestal gebruiken we WordPress om websites te realiseren. We hebben er inmiddels ruim meer dan 100 gemaakt. En daar stopt het niet. Want van technisch beheer tot het genereren van traffic: WHAP neemt het je graag uit handen. Soms alleen, soms samen met jou, en soms met partners waar wij of jij goede ervaringen mee hebben.

Waarom WordPress?

Miljoenen websites in de werleld worden met WordpPress gemaakt. Waarom? De belangrijkste reden is dat de kennis van al deze bouwers gedeeld kan worden en zo ingezet om jouw site optimaal te laten functioneren. En daarmee kunnen wij onze energie steken in zaken die specifiek voor jou belangrijk zijn, in plaats van steeds maar opnieuw het wiel uit te vinden.

Is dat wel veilig?

Er gaan veel verhalen over WordPress, en één daarvan is dat het onveilig zou zijn. Gelukkig is dat onzin. Net als bij elk systeem geldt dat de manier waarop je het inzet bepaalt hoe veilig zo’n systeem is. Zelfs een kluis zal je niet helpen als je de deur open laat staan. En zo is het ook met websites.

Ontzorgen

WHAP ontzorgt je; naast de bouw en het onderhoud zorgen we ook voor hosting van je website. Verder helpen we je om te leren zelf voor de inhoud van je site te zorgen, en koppelen we met je backoffice, of andere systemen. Doordat we sterk zijn in development kunnen we vrijwel elke vraag aan. Dat betekent 1 telefoonnummer voor al je web gerelateerde vragen, dat is wel zo handig.

Voorbeeld websites

Een kleine greep uit onze websites