Online marketing

Home » Diensten » Online marketing

Welke online marketingtools zetten we in?

Je hebt een bedrijf, een website, een webshop of misschien wel allemaal. Je hebt relaties, klanten, werknemers of een publiek. Hoe dan ook, je hebt altijd een doelgroep waarmee je communiceert. En dat wil je zo effectief mogelijk doen. Zowel de boodschap als het kanaal moet dan kloppen.

We zijn voortgekomen uit een groot communicatiebureau en mede daarom zit communiceren een beetje in ons bloed. En om de technische mogelijkheden van het internet te combineren met creatieve communicatie vinden we gewoon ronduit leuk. Misschien zijn we er daarom ook wel goed in...

Dat wil niet zeggen dat we alles ook daadwerkelijk (in huis) doen. Zo groot willen we niet zijn, en ook niet worden. Want effectief zijn op internet vraagt soms om zoveel specialisten dat je een groot kantoor zou kunnen vullen. Daarom helpen we je met de hoofdlijnen en kijken we samen wat wij oppakken, wat jij kan (en/of wil) doen, welke specialisten we willen inzetten en waar we met zo min mogelijk kosten zoveel mogelijk rendement kunnen genereren.

Waar we je zoal mee kunnen helpen?

  • We zijn goed in emailmarketing
  • Conversie optimalisatie vinden we leuk
  • Traffic genereren doen we graag
  • We kunnen het niet laten: het begint bij een sterk merk